Binnen 30 minuten op locatie
Altijd garantie
25 jaar ervaring
Loodgieter Utrecht

Voor al uw lekkageproblemen in Utrecht

Lekkage

Binnen 30 minuten op locatie
Altijd garantie
25 jaar ervaring

Lekdetectie

Lekkages kunnen ernstige schade veroorzaken als ze niet tijdig worden ontdekt. Heeft u het vermoeden dat er een lek is in uw woning? Neem dan contact op met Loodgieter Utrecht. Onze deskundige loodgieters sporen het lek op en bieden een effectieve oplossing. Bel ons om direct een afspraak te maken of vraag een offerte aan voor een transparante prijsopgave.

24/7 spoedservice

Heeft u tijdens het klussen een leiding beschadigd of werkt uw toilet niet meer naar behoren? Schakel dan de deskundige loodgieters van Loodgieter Utrecht in. In spoedgevallen zijn wij binnen 30 tot 60 minuten ter plaatse om uw probleem professioneel op te lossen. Bel ons om direct hulp te krijgen, zodat we snel kunnen beginnen met de reparatie.

Kosten lekkage opsporen en verhelpen

Omdat de kosten voor elke lekkage uniek zijn, maken we graag een gepersonaliseerde offerte voor u. Neem telefonisch contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken.

Waar heeft u lekkage?

Lekkage dak

Een lekkage aan uw dak kan aanzienlijke schade toebrengen aan uw huis. Om verdere problemen te voorkomen, is het raadzaam meteen een professional in te schakelen. Beschadigde dakpannen, verstopte afvoeren of gebroken dakgoten zijn veelvoorkomende oorzaken van daklekkages. Onze deskundige loodgieters vinden de bron van het probleem en zorgen voor de nodige reparaties.

Lekkage plafond

Een lekkage in het plafond kan aanzienlijke overlast veroorzaken, waaronder waterschade aan uw plafond, muren of vloer. Bij een dergelijke lekkage is het cruciaal om zo snel mogelijk deskundige loodgieters in te schakelen. Neem contact op met Loodgieter Utrecht; wij lossen het probleem op en voorkomen verdere schade aan uw woning.

Lekkage badkamer

Lekkages in de badkamer worden meestal veroorzaakt door problemen met de waterleidingen, afvoeren of het kitwerk rond de douche of badkuip. Het is essentieel om snel de oorzaak te identificeren en een professional in te schakelen. Onze loodgieters bij Loodgieter Utrecht lokaliseren de bron van de lekkage vlot en herstellen deze deskundig.

Dakkapel lekkage

Het installeren van een waterleiding naar uw dakkapel biedt praktisch gemak voor het gebruik van water op de zolderverdieping. Wij adviseren echter met klem om altijd een professionele loodgieter in te schakelen voor deze taak, aangezien het een complexe klus betreft. Onze loodgieters bij Loodgieter Utrecht zijn uitgerust met de juiste materialen en gereedschappen om deze installatie vakkundig uit te voeren.

Radiotor lekt

Een lekkende radiator kan voor veel overlast zorgen en moet daarom snel worden gerepareerd. De oorzaak van het lek is vaak een beschadigd of versleten onderdeel, zoals een radiatorventiel of een aansluiting. Onze professionele loodgieters bij Loodgieter Utrecht lokaliseren het lek snel en vervangen de defecte onderdelen om het probleem effectief op te lossen.

Dakgoot lekkage

Dakgootlekkages ontstaan meestal door beschadigingen aan de dakgoot, zoals scheurtjes, gaten of loszittende naden. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen onze loodgieters bij Loodgieter Utrecht de oorzaak van de lekkage snel opsporen en deze vakkundig repareren.

Keuken lekkage

Lekkages in de keuken ontstaan vaak door problemen met de waterleiding, de afvoer of de kitranden van de gootsteen. Om vochtproblemen te voorkomen, kunt u het beste zo snel mogelijk onze loodgieters van Loodgieter Utrecht inschakelen. Wij sporen het lek snel op en zorgen voor een professionele reparatie.

Overig

Merkt u dat u ergens anders lekkage heeft? Ook dan schakelt u onze experts in. Neem telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan als uw situatie geen spoedsituatie is.

Waarom kiezen voor Loodgieter Utrecht?

Loodgieter Utrecht

Met Loodgieter Utrecht profiteert u van de volgende voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Onze werkwijze

U belt

U bent op zoek naar een ontstoppingsdienst om uw badkamer te kitten en belt Loodgieter Utrecht.

Probleem bespreken

We bespreken de situatie, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat er moet gebeuren.

Offerte + afspraak maken

We maken een op maat gemaakte offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarna maken we de afspraak om de werkzaamheden uit te voeren.

Wij komen langs

Op de dag van de afspraak staan onze loodgieters op het afgesproken tijdstip bij u op de stoep.

Dilara U.
Dilara U.
23 Mei 2024
Dit bedrijf is goed opgezet en levert echt spoed werk! Daarom laat ik deze review achter, om te laten zien wie er wel nog te vertrouwen is.
S.u
S.u
19 Mei 2024
Mooie badkamer erg blij mee!
Aliya Matens
Aliya Matens
16 Mei 2024
Top bedrijf! Er werd naderhand gevraagd of ik een eerlijke review kan achterlaten dus bij deze. Ik ben positief verrast. Duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. Aanrader.
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
26 April 2024
Na het ruiken van gas in mijn huis, heb ik meteen gebelt naar deze gasten. Telefonisch heeft meneer Talha mij verteld om de gaskraan uit te zetten en een aantal ramen te openen. Vervolgens was hij binnen één uur ter plaatse en heeft hij de lekkage punt gevonden en gerepareerd! Top service.
Firat Unal
Firat Unal
12 April 2024
Mijn badkamer lekkage snel en vakkundig geholpen dank je wel jongens

Werkgebied Loodgieter Utrecht

Loodgieter Utrecht is actief in heel Utrecht en omstreken, inclusief:

 • Utrecht
 • Nieuwegein
 • Zeist
 • Houten
 • Maarssen
 • Vianen
 • Bunnik
 • De Bilt
 • Leidsche Rijn
 • Amersfoort
 • Soest

Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele en snelle loodgietersdiensten in Utrecht!

Over ons

Bij Loodgieter Utrecht staan we 24/7 voor u klaar bij het verhelpen van acute problemen. U schakelt onze experts ook in voor installatie, onderhoud en reparatie van leidingen en rioleringen.

Diensten

Loodgieter
Lekkage
Ontstoppingsdienst

Informatie

Contact
Over ons
Algemene voorwaarden
Sitemap

Contactgegevens

Loodgieter Utrecht
Kwikstraatlaan 42
3704 GS Zeist

T: 085 019 8398
E: klantenservice@loodgieterutrecht.nl

© Copyright Loodgieter Utrecht 2024