Binnen 30 minuten op locatie
Altijd garantie
25 jaar ervaring
Loodgieter Utrecht

Voor al uw ontstoppingsdiensten in Utrecht en omgeving

Ontstoppingsdienst

Gecertificeerd ontstoppingsbedrijf

Loodgieter Utrecht is een gecertificeerd ontstoppingsbedrijf in Utrecht en omstreken. Wij zijn uw betrouwbare expert voor het ontstoppen van leidingen en rioleringen. Onze professionals staan 24/7 klaar om elk probleem vakkundig voor u op te lossen. Neem contact op voor het maken van een afspraak of vraag direct een offerte aan.

Spoed ontstoppingsdienst

Loopt uw douchewater niet meer weg of spoelt uw wc niet goed meer door? Dat is natuurlijk erg vervelend. Bel dan de spoed ontstoppingsdienst. We staan 24/7 voor u klaar en leveren altijd een snelle en betrouwbare service. Onze specialisten zijn binnen een mum van tijd aanwezig, beoordelen de situatie en lossen het probleem vakkundig op. Neem bij spoed telefonisch contact met ons op en plan direct een afspraak in.

Kosten

Omdat de kosten per opdracht van elkaar verschillen, tonen we geen vaste prijzen op onze website. Graag bespreken we telefonisch uw opdracht.

Welke ontstopping verhelpen we voor u?

Riool ontstoppen

Rioolontstopping is een lastige taak waarvoor u het beste een specialist kunt benaderen. Een geblokkeerd riool kan leiden tot nare situaties zoals overstromingen, onprettige geuren en zelfs gezondheidsrisico's. Het is essentieel om snel een loodgieter te raadplegen. Bij Loodgieter Utrecht beschikken onze ervaren loodgieters altijd over het juiste gereedschap om het probleem te detecteren en op te lossen.

Gootsteen ontstoppen

Een verstopte gootsteen kan erg hinderlijk zijn, vooral als u geen vaatwasser heeft en daardoor de afwas blijft liggen. Er bestaan meerdere technieken om een gootsteen te ontstoppen, zoals het gebruik van een ontstoppingsveer, kokend water, azijn met baking soda, of speciale ontstoppingsmiddelen. Soms zijn deze methoden echter niet afdoende. In zulke gevallen is het verstandig om de experts van Loodgieter Utrecht in te schakelen. Zij lossen de verstopping snel en effectief op.

WC ontstoppen

Een verstopt toilet is zeer onaangenaam. De oorzaken kunnen uiteenlopen van te veel toiletpapier tot vreemde voorwerpen of een probleem in de riolering. Als het niet lukt om zelf uw wc te ontstoppen met een ontstopper, een ontstoppingsveer, of speciale ontstoppingsmiddelen, dan is het raadzaam om een professional in te schakelen. De experts van Loodgieter Utrecht zijn er om u te helpen bij deze vervelende situatie.

Afvoer ontstoppen

Een verstopte afvoer wordt vaak veroorzaakt door ophopingen van vet, voedselresten, haren en andere vuildeeltjes in de leidingen. Er zijn verschillende producten beschikbaar om een verstopte afvoer te ontstoppen, maar voorzichtigheid is geboden om verdere schade te voorkomen. Mocht de verstopping niet opgelost zijn na het gebruik van deze middelen, dan is het aan te raden een erkende loodgieter van Loodgieter Utrecht in te schakelen.

Douche ontstoppen

Een verstopte doucheafvoer ontstaat meestal door een ophoping van haren, zeepresten en andere vuildeeltjes in de leidingen. Er zijn verschillende doe-het-zelf oplossingen beschikbaar om dit probleem aan te pakken. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn en de instructies zorgvuldig te volgen om schade te vermijden. Als de verstopping blijft bestaan, is het verstandig een expert in te schakelen. De specialisten van Loodgieter Utrecht staan klaar om u te helpen met een effectieve oplossing.

Vaatwasser ontstoppen

Is uw vaatwasser verstopt? Dan zijn er waarschijnlijk etensresten die de afvoerleiding blokkeren. Dit kan ertoe leiden dat het water niet meer goed wegstroomt, wat wateroverlast kan veroorzaken. Het is verstandig om meteen een loodgieter te benaderen, om schade aan uw vaatwasser te voorkomen. De professionals van Loodgieter Utrecht kunnen snel en efficiënt helpen om verdere problemen te vermijden.

Wasbak ontstoppen

Een verstopte wasbak kan wateroverlast en nare geurtjes veroorzaken. U kunt verschillende methodes proberen om zelf uw wasbak te ontstoppen. Echter, het komt vaak voor dat deze huis-tuin-en-keukenoplossingen niet afdoende zijn en de verstopping aanhoudt. Als u alle mogelijke middeltjes al heeft geprobeerd en de verstopping nog steeds niet is opgelost, dan is het tijd om een expert in te schakelen. Neem contact op met Loodgieter Utrecht voor een professionele aanpak.

Overig

Voor alle soorten verstoppingen zijn wij 24/7 bereikbaar. In geval van spoed raden we u aan om direct telefonisch contact met ons op te nemen. Als uw situatie minder urgent is, kunt u ook een offerte aanvragen. Loodgieter Utrecht staat altijd klaar om u te helpen met uw loodgietersproblemen.

Waarom kiezen voor Loodgieter Utrecht?

Loodgieter Utrecht

Met Loodgieter Utrecht profiteert u van de volgende voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Onze werkwijze

U belt

U bent op zoek naar een ontstoppingsdienst om uw badkamer te kitten en belt Loodgieter Utrecht.

Probleem bespreken

We bespreken de situatie, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat er moet gebeuren.

Offerte + afspraak maken

We maken een op maat gemaakte offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarna maken we de afspraak om de werkzaamheden uit te voeren.

Wij komen langs

Op de dag van de afspraak staan onze loodgieters op het afgesproken tijdstip bij u op de stoep.

Reviews

Dilara U.
Dilara U.
23 Mei 2024
Dit bedrijf is goed opgezet en levert echt spoed werk! Daarom laat ik deze review achter, om te laten zien wie er wel nog te vertrouwen is.
S.u
S.u
19 Mei 2024
Mooie badkamer erg blij mee!
Aliya Matens
Aliya Matens
16 Mei 2024
Top bedrijf! Er werd naderhand gevraagd of ik een eerlijke review kan achterlaten dus bij deze. Ik ben positief verrast. Duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. Aanrader.
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
26 April 2024
Na het ruiken van gas in mijn huis, heb ik meteen gebelt naar deze gasten. Telefonisch heeft meneer Talha mij verteld om de gaskraan uit te zetten en een aantal ramen te openen. Vervolgens was hij binnen één uur ter plaatse en heeft hij de lekkage punt gevonden en gerepareerd! Top service.
Firat Unal
Firat Unal
12 April 2024
Mijn badkamer lekkage snel en vakkundig geholpen dank je wel jongens

Werkgebied Loodgieter Utrecht

Loodgieter Utrecht is actief in heel Utrecht en omstreken, inclusief:

 • Utrecht
 • Nieuwegein
 • Zeist
 • Houten
 • Maarssen
 • Vianen
 • Bunnik
 • De Bilt
 • Leidsche Rijn
 • Amersfoort
 • Soest

Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele en snelle loodgietersdiensten in Utrecht!

Over ons

Bij Loodgieter Utrecht staan we 24/7 voor u klaar bij het verhelpen van acute problemen. U schakelt onze experts ook in voor installatie, onderhoud en reparatie van leidingen en rioleringen.

Diensten

Loodgieter
Lekkage
Ontstoppingsdienst

Informatie

Contact
Over ons
Algemene voorwaarden
Sitemap

Contactgegevens

Loodgieter Utrecht
Kwikstraatlaan 42
3704 GS Zeist

T: 085 019 8398
E: klantenservice@loodgieterutrecht.nl

© Copyright Loodgieter Utrecht 2024