Binnen 30 minuten op locatie
Altijd garantie
25 jaar ervaring
Loodgieter Utrecht

We verzorgen alle loodgietersdiensten

Loodgieter in Utrecht

Binnen 30 minuten op locatie
Altijd garantie
25 jaar ervaring

Eerlijke en betrouwbare hulp

Heeft u met spoed een loodgieter nodig in Utrecht? Schakel dan de experts van Loodgieter Utrecht in. Onze snelle en betrouwbare service is 24/7 beschikbaar om uw problemen op te lossen, of het nu gaat om een lekkage, verstopping of een probleem met uw Cv-ketel. Onze vakmensen zijn snel ter plaatse om u uit de nood te helpen. Bel ons direct om een afspraak te plannen.

De kosten voor onze loodgietersdiensten hangen af van de aard en omvang van de werkzaamheden. Voorrijkosten kunnen ook van invloed zijn. Om deze reden kunnen we geen exacte prijzen vermelden op de website. Wij bespreken graag uw specifieke situatie en de mogelijke opties telefonisch.

Loodgieter aan het woord

Ons team van deskundige slotenmakers in Wassenaar is gespecialiseerd in het openen van deuren en het repareren van beschadigde sloten. Wij vervangen ook sloten voor klanten die hun sleutels verloren zijn en bieden advies over het beveiligen van uw huis of bedrijfspand. Bent u buitengesloten? Wij garanderen dat we binnen 30 minuten bij u zijn!

Waar kunnen onze loodgieters u mee helpen?

Loodgieter Utrecht biedt uitgebreide diensten voor al uw rioleringsbehoeften, waaronder het aanleggen van nieuwe rioleringssystemen bij woninguitbreidingen en het vervangen van bestaande rioleringen volgens actuele normen. Bij minder ernstige problemen verzorgen zij snelle reparaties om verdere schade te voorkomen, en ze bieden regulier onderhoud om uw riolering betrouwbaar te houden. Met geavanceerde technieken zoals camera-inspecties lokaliseren ze problemen vroegtijdig. Daarnaast verwijderen ze effectief rioolluchtjes en zorgen rioolreinigingen ervoor dat uw systeem vrij blijft van verstoppingen en geuren. Voor alle overige loodgieterswerkzaamheden staan zij eveneens klaar met maatwerkoplossingen.

Dilara U.
Dilara U.
23 Mei 2024
Dit bedrijf is goed opgezet en levert echt spoed werk! Daarom laat ik deze review achter, om te laten zien wie er wel nog te vertrouwen is.
S.u
S.u
19 Mei 2024
Mooie badkamer erg blij mee!
Aliya Matens
Aliya Matens
16 Mei 2024
Top bedrijf! Er werd naderhand gevraagd of ik een eerlijke review kan achterlaten dus bij deze. Ik ben positief verrast. Duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. Aanrader.
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
26 April 2024
Na het ruiken van gas in mijn huis, heb ik meteen gebelt naar deze gasten. Telefonisch heeft meneer Talha mij verteld om de gaskraan uit te zetten en een aantal ramen te openen. Vervolgens was hij binnen één uur ter plaatse en heeft hij de lekkage punt gevonden en gerepareerd! Top service.
Firat Unal
Firat Unal
12 April 2024
Mijn badkamer lekkage snel en vakkundig geholpen dank je wel jongens

Werkgebied Loodgieter Utrecht

Loodgieter Utrecht is actief in heel Utrecht en omstreken, inclusief:

 • Utrecht
 • Nieuwegein
 • Zeist
 • Houten
 • Maarssen
 • Vianen
 • Bunnik
 • De Bilt
 • Leidsche Rijn
 • Amersfoort
 • Soest

Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele en snelle loodgietersdiensten in Utrecht!

Onze werkwijze

U belt

U bent op zoek naar een ontstoppingsdienst om uw badkamer te kitten en belt Loodgieterscollectief.

Probleem bespreken

We bespreken de situatie, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat er moet gebeuren.

Offerte + afspraak maken

We maken een op maat gemaakte offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarna maken we de afspraak om de werkzaamheden uit te voeren.

Wij komen langs

Op de dag van de afspraak staan onze loodgieters op het afgesproken tijdstip bij u op de stoep.

Over ons

Bij Loodgieter Utrecht staan we 24/7 voor u klaar bij het verhelpen van acute problemen. U schakelt onze experts ook in voor installatie, onderhoud en reparatie van leidingen en rioleringen.

Diensten

Loodgieter
Lekkage
Ontstoppingsdienst

Informatie

Contact
Over ons
Algemene voorwaarden
Sitemap

Contactgegevens

Loodgieter Utrecht
Kwikstraatlaan 42
3704 GS Zeist

T: 085 019 8398
E: klantenservice@loodgieterutrecht.nl

© Copyright Loodgieter Utrecht 2024